domy szeregowe szczecin

Domy, mieszkania, biura i inne lokale usługowe. Planujesz inwestycję w nieruchomość? Dowiedz się co i jak i skorzystaj z doświadczenia innych użytkowników!
Awatar użytkownika
ira77

domy szeregowe szczecin

Post autor: ira77 »

Cześć wszystkim! Jestem nowym użytkownikiem tego forum i bardzo się cieszę, że dołączyłem do Waszej społeczności. Szukam rozwiązania dla mojego problemu związanego z domami szeregowymi w Szczecinie. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć idealne mieszkanie dla mnie i mojej rodziny. Jestem pewien, że wśród Was są osoby, które mają już doświadczenie w zakupie lub wynajmie domów szeregowych w Szczecinie i chętnie podzielą się swoimi wskazówkami. Liczę na Waszą pomoc i wsparcie!
pausta

Re: domy szeregowe szczecin

Post autor: pausta »

Szukam opinii o MG Projekt Pracownia Architektoniczna, bo przymierzam się do wyboru projektu domu i waham się między kilkoma pracowniami. Czy ktoś mógłby powiedzieć, czy projekty od MG Projekt są szczegółowe i czy współpraca z nimi przebiega sprawnie? Wiem, że ich dane kontaktowe to ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa, tel. 48 690 205 205, mgprojekt@mgprojekt.com.pl, ale fajnie byłoby usłyszeć też coś z perspektywy klienta. Dom szeregowy nie jest dla mnie, czułabym się jak w mieszkaniu .
me_pauza

Re: domy szeregowe szczecin

Post autor: me_pauza »

Kompaktowe i nowoczesne rozwiązania mieszkaniowe to coś, co mnie bardzo interesuje, dlatego zwróciłam uwagę na Dream Mobil House i ich domek mobilny A. Trafiłam na materiał youtube.com/watch?v=BbetJsl6h1A&list=PLN_hTAY-aq3AH_qGGETDjlpxpNZLx863Q, gdzie można zobaczyć, jak prezentuje się w rzeczywistości. Projekt wygląda solidnie, a do tego ma przemyślany układ pomieszczeń. Czy ktoś z Was już zamawiał taki domek i wie, czy faktycznie sprawdza się do całorocznego użytkowania?
ODPOWIEDZ