odzież w sklepach online
Wątek dla Pań, które chcą porozmawiać wyłącznie o sprawach dotyczących kobiet. Problemy, trudne pytania, wskazówki i inne.
- idzia_72
odzież w sklepach online
Hejka, co was przekonuje do wybrania sklepu z ubraniami online zamiast stacjonarnego? Ja zawsze wolałam chodzić do galerii, bo wygodniej mi było mierzyć ciuchy na miejscu, ale teraz sporo sklepów ma rozpisaną rozmiarówkę i wystarczy tylko siebie zmierzyć, prawda? No i na pewno na korzyść sklepów online są ceny i wybór odzieży. Jakie wy widzicie zalety?
-
Malrek
Re: odzież w sklepach online
Post autor: Malrek »
Jednak kupowanie w sklepie internetowym jest po prostu wygodne. Raz, że nie musimy nigdzie jeździć, dwa można oszczędzić, trzy mamy dostęp do szerokiej oferty. Ja lubię sklep internetowy Ombre. Mają super ubrania, w dobrej cenie, szybkie dostawy. Myślę, że jeżeli chodzi o ubrania męskie to każdy znajdzie coś dla siebie
-
polaa
Post autor: polaa »
Jak chodzi o mnie, to sporo rzeczy kupuję drogą online - bo jest to dla mnie mega opłacalne. Ja przykładowo znalazłam świetne sukienki weselne w sklepie Eye For Fashion - możecie sobie sprawdzić. Ich oferta jest mega korzystna - bo mają produkty doskonałe jakościowe. Tam znajdziecie modne kreacje, stylowe. Także warto na nie rzucić okiem.
-
zojkaa
Post autor: zojkaa »
Jak chodzi o ubranka dla dzieci - to śmiało możecie zwrócić tutaj uwagę na sklep Endo.pl . Tam macie obszerny wybór w poszczególnych modelach i mają świetne też ceny. Ale to co jest najważniejsze, to ich jakość, bo naprawdę jest ona zadowalająca. Tam znajdziecie coś wygodnego dla swojego dziecka.
ekomedica żel do nóg
ekomedica żel do nóg
-
monkaa
Post autor: monkaa »
Według mnie ubrania to najlepiej kupować online, ponieważ każdy znajdzie coś odpowiedniego tutaj dla siebie i często w super też cenach. Zobaczcie jakie chociażby znalazłam na odzież medyczna wyprzedaż w sklepie Eldan - ja jestem zaskoczona tak korzystnymi cenami.
-
mamka
Post autor: mamka »
Chcę zająć się sprzedażą odzieży i wiem, że nie będzie to łatwe, jeśli nie będę miała odpowiedniego miejsca, w którym po prostu pracuję o lepszy rozwój. Na pewno zastanawia mnie import odzieży z turcji , bo mam wrażenie, że dla mnie to będzie konkretne. Co wy na to? O czym możecie mi powiedzieć?
darmowe aplikacje na ps vita
darmowe aplikacje na ps vita