jak napisać intencje o zdrowie

Zdrowie jest najważniejsze, więc jeśli masz jakieś wątpliwości i chcesz o coś zapytać, to śmiało.
Aurora-Rose

jak napisać intencje o zdrowie

Post autor: Aurora-Rose »

Cześć wszystkim! :)

Chcę podzielić się moją intencją o zdrowie. Uważam, że wszyscy zasługujemy na zdrowie i dobre samopoczucie. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że możemy wszyscy wspólnie wymodlić się o zdrowie i dobre samopoczucie dla siebie i dla innych. Wiem, że moż