Chciałbym połączyć odpoczynek z aktywnymi formami spędzania czasu
Wątek na rozmowy o wszystkim i o niczym. Zapraszamy do podzielenia się wszystkim, co chcesz.
Chciałbym połączyć odpoczynek z aktywnymi formami spędzania czasu
Post autor: tommycooper »
Zastanawiam się nad wyjazdem last minute, ale nie jestem pewny, na jakie miejsce się zdecydować. Wiem, że w ostatnich latach Grecja czy Hiszpania są bardzo popularne, ale może macie jakieś inne propozycje? Chciałbym połączyć odpoczynek z aktywnymi formami spędzania czasu. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzone biuro podróży, które oferuje tego typu wycieczki w atrakcyjnych cenach?
Re: Chciałbym połączyć odpoczynek z aktywnymi formami spędzania czasu
Post autor: redvelvet »
Cześć! Jeśli chodzi o wyjazd last minute, to mogę polecić stronę https://krok-travel.pl/offerts/last-minute/. Korzystałem z ich usług kilka razy i zawsze byłem zadowolony. W zeszłym roku udało mi się znaleźć świetną ofertę na wyjazd do Chorwacji, która łączyła wypoczynek z aktywnością - codzienne wycieczki, wędrówki po górach oraz kąpiele w Adriatyku.
Re: Chciałbym połączyć odpoczynek z aktywnymi formami spędzania czasu
Post autor: jonsnow »
Wakacje last minute to zawsze ciekawa opcja, zwłaszcza dla tych, którzy nie planują wyjazdu z dużym wyprzedzeniem. Często można znaleźć naprawdę fajne oferty w niskich cenach, jednak trzeba być gotowym na pewne kompromisy.