drzwi wejściowe - jak wybrać najlepsze?

W tym dziale publikujemy posty na tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Wejdź i napisz czego potrzebujesz.
Awatar użytkownika
dominika1961

drzwi wejściowe - jak wybrać najlepsze?

Post autor: dominika1961 »

Hejka wszystkim :)
Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam pewien problem i mam nadzieję, że mi pomożecie. Szukam najlepszego rozwiązania dla moich drzwi wejściowych. Chcę, żeby były nie tylko estetyczne, ale przede wszystkim solidne i bezpieczne. Szukam czegoś, co będzie idealnie pasować do mojego domu i będzie spełniać wszystkie moje oczekiwania. Czy ktoś z Was ma już doświadczenie w wyborze drzwi zewnętrznych w Puławach? Chętnie wysłucham Waszych rad i opinii. Zależy mi na jakości, ale też nie chcę przepłacać. Liczę na Waszą pomoc!
Ritta

Re: drzwi wejściowe - jak wybrać najlepsze?

Post autor: Ritta »

My nie chcieliśmy marketowych, postawiliśmy na stalowe KMT Supertherm 90 i to okazało się strzałem w 10. W domu jest o wiele ciszej i cieplej, na pewno bezpieczniej, bo są antywłamaniowe. Mamy kolor Winchester, ale jest dużo innych. Drzwi zapewniają komfort termiczny, bo są grube i izolowana pianą. Są też dodatkowe uszczelki. Nie opuszczają się na zawiasach, lekko się otwierają, kolor się również nie zmienia mimo różnych warunków
ODPOWIEDZ