Hejka, nie kupowaliście może ostatnio fotelika samochodowego dla dziecka?
Moje dziecko ma obecnie 9 miesięcy i waży około 9 kg. Szukam fotelika samochodowego, który będzie wygodny i bezpieczny. Przeglądałam wiele modeli, ale wciąż nie mogę zdecydować. Czytałam o foteliku samochodowym Britax Romer, ale nie wiem, czy jest to dobry wybór.
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z tym modelem lub innymi fotelikami samochodowymi dla dzieci? Jakie są Wasze opinie? Jakie są inne modele, które warto rozważyć?
Bardzo bym doceniła jakąkolwiek pomoc. Dziękuję!
fotelik samochodowy dla dziecka
Wątek dla Pań, które chcą porozmawiać wyłącznie o sprawach dotyczących kobiet. Problemy, trudne pytania, wskazówki i inne.
Re: fotelik samochodowy dla dziecka
Post autor: godek »
My w tym roku przed wakacjami kupilismy pasy smart kid belt, powiem wam, ze super rozwiązanie dla starszych dzieciakow. Nasz sie w nich wozi od tego momentu caly czas
Post autor: Mija fer »
Każdy z nas chce jak najlepiej dla swojego dziecka i dla tego tyle poświęcamy czasu by przemyśleć sprawę przewożenia bezpiecznie ich w fotelikach i pasach . . nasza córeczka jest już na tyle duża że bez problemu przewozimy ją w pasach SKB
Post autor: klara »
Jeśli podróżujesz z dzieckiem to oczywiste że potrzebujesz dobrego fotelika, ale teraz jak korzystasz z samochodu z wypożyczalni możesz też od razu zarezerwować auto z takim fotelikiem. Czytałam o tym na tej stronie https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/ ... o-wiedziec