Trzy dobre książki typu thriller / sensacyjna?
Czy będziecie tak mili i podpowiecie mi coś fajnego w w/w tematyce do poczytania? Tak, żeby był dreszczyk emocji i to coś,
że nie możesz się od książki oderwać aż do wieczora?
Zależy mi może na jakichś malo znanych autorach, bo największych polskich i zagranicznych twórców tej kategorii to już mam obcykanych więc przydałoby się na półkę coś zupełnie nowego.
Jakieś fajne tytuły zapodacie? Autorów? Albo konkretne linki do księgarni?
Trzy dobre książki typu thriller / sensacyjna?
Wątek dla Pań, które chcą porozmawiać wyłącznie o sprawach dotyczących kobiet. Problemy, trudne pytania, wskazówki i inne.
Re: Trzy dobre książki typu thriller / sensacyjna?
Post autor: Serios »
"Zależy mi może na jakichś malo znanych autorach, bo największych polskich i zagranicznych twórców tej kategorii to już mam obcykanych więc przydałoby się na półkę coś zupełnie nowego." - ale serio???
No nie uwierzę, że przeczytałeś tyle książek że musisz szukać super nowych autorów, bo kultowych braknie
Mnie się zdaje, ze ksiązek to jest aż za dużo i do końca życia nawet klasyków nie da się przeczytać.
Sam skupiam się na ksiązkach, które gdzieś mi wpadną w oko, nieważne czy nowe czy stare.
teraz np takie chce kupić:
jak mi żona odblokuje limit na czerwiec he he
emulgatory zastosowanie
No nie uwierzę, że przeczytałeś tyle książek że musisz szukać super nowych autorów, bo kultowych braknie
Mnie się zdaje, ze ksiązek to jest aż za dużo i do końca życia nawet klasyków nie da się przeczytać.
Sam skupiam się na ksiązkach, które gdzieś mi wpadną w oko, nieważne czy nowe czy stare.
teraz np takie chce kupić:
jak mi żona odblokuje limit na czerwiec he he
emulgatory zastosowanie
Re: Trzy dobre książki typu thriller / sensacyjna?
Post autor: clarisaa »
Fajnie... A może też lubicie kryminały, akcje? Bo jak tak, to warto rzucić okiem na takie pozycje, jak jacek ostrowski seria z papugą. Znajdziecie je na stronie Woblink w rozsądnej cenie. Książki z serii z papugą cechuje wartka akcja i naprawdę trzymają w napięciu. Nie są przewidywalne, lecz zaskakujące.