Własny domek
Wątek dla Pań, które chcą porozmawiać wyłącznie o sprawach dotyczących kobiet. Problemy, trudne pytania, wskazówki i inne.
Własny domek
Post autor: dankaa »
Mieć własny dom - to było moim największym marzeniem, dlatego po prostu powoli idę w tym kierunku. Sprawdzałam co prawda takie https://www.mgprojekt.com.pl/hiacynt-8 możliwości, ale prawda jest taka, że tylko taki domek będzie dla mnie dobrą opcją. Nie mam zamiaru niczego innego po prostu wybudowywać. W pełni odpowiada naszym potrzebom.
Re: Własny domek
Post autor: jagnaa »
Nie ma jak to swój własny domek. Zdecydowanie warto pójść w tym kierunku, warto postarać się wybudować swój własny zakątek. Zobaczcie dlatego - jak wygląda budowa domów szkieletowych, bo to dosyć ciekawy temat. I takie budownictwo z tego co wiem bardzo opłacalne.
Re: Własny domek
Post autor: pięknakobieta »
Czy wiecie może, jak wygląda praca z elementem takim jak pompa cyrkulacyjna do ciepłej wody użytkowej i czy warto ją zakładać? Znajoma mi poleciła takie rozwiązanie, dlatego się nad nim zastanawiam. Interesują mnie opinie prawdziwych użytkowników. w ten sposób będę mogła zadziałać w zakresie moich oficjalnych potrzeb. To jak to w końcu będzie?