zabiegi medycyny estetycznej
Wątek dla Pań, które chcą porozmawiać wyłącznie o sprawach dotyczących kobiet. Problemy, trudne pytania, wskazówki i inne.
- Dżamila
zabiegi medycyny estetycznej
Hej wszystkim! Mam pytanie głównie do kobiet. Czy medycyna estetyczna jest dla was bliskim pojęciem? Chodzi oczywiście o to, czy kiedykolwiek poddawałyście się jakimś zabiegom? Ja od dawna już planuję się zapisać, ale wiem, że więcej czasu chcę poświęcić na znalezienie odpowiedniej kliniki i specjalisty, żeby mieć całkowitą pewność. Co jeszcze jest istotne?
Re: zabiegi medycyny estetycznej
Post autor: drjana »
na pewno są tu osoby prowadzące własne gabinety medycyny estetycznej,jeśli wykonujecie zabiegi z botoksem to w DOZ można go kupic, trzeba mieć receptę przy odbiorze, a zamówić można online
Post autor: monti »
Ja się bardzo cieszę, że DOZ wprowadził botoks, bo cenowo naprawdę wypada nieźle. Do tego dla mnie to też wygoda, składam zamówienie online i odbieram stacjonarnie z receptą.
Post autor: gremlinka »
Dokładnie, ja ogólnie bardzo lubię aptekę DOZ, zawsze dobrze zaopatrzona i zamówienia szybko realizują. Teraz od kiedy mają botoks to zamawiam do salonu regularnie.