Dom wolnostojący czy bliźniak?
Domy, mieszkania, biura i inne lokale usługowe. Planujesz inwestycję w nieruchomość? Dowiedz się co i jak i skorzystaj z doświadczenia innych użytkowników!
- leontyna1979
Dom wolnostojący czy bliźniak?
Post autor: leontyna1979 »
Wierzę w siłę internetu, a już szczególnie wierzę w siłę tego forum. Powiedzcie mi proszę czy ktoś z Was w ostatnim czasie kupował nieruchomość? Zastanawiamy się z mężem czy postawić na dom wolnostojący czy może jednak lepszą opcją będzie bliźniak? Wymieńmy się proszę wszystkimi za i przeciw. Nas póki co interesuje raczej dom wolnostojący Nadarzyn 
-
Elka22
Re: Dom wolnostojący czy bliźniak?
Post autor: Elka22 »
Macie jakieś doświadczenia ze sznurami dekoracyjnymi do firan https://magiawnetrz-sklep.pl/sznury-dekoracyjne/ W ofercie Magia Wnętrz widziałam kilka modeli i jestem ciekawa, jak się sprawdzają. Czy dobrze trzymają materiał? Szukam czegoś, co będzie łatwe do zdjęcia, ale ładnie podkreśli wystrój okna. Co polecacie?
-
kavinna20
Re: Dom wolnostojący czy bliźniak?
Post autor: kavinna20 »
Nie wiem jak Wy, ale ja zdecydowanie cierpię na deficyt własnego mieszkania. Po prostu od zawsze o nim marzyłam i mnie ta myśl nie opuszcza. Dlatego też sprawdzam aktualnie nieruchomość mazury , która byłaby aktualnie najlepszą do zakupu. Jakieś pomysły?