Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Szukam domu na osiedlu, ale nie wiem od czego zacząć. Czy ktoś może mi polecić jakieś nowe domy w Nadarzynie? Chciałbym znaleźć miejsce, które będzie idealne dla mnie i mojej rodziny. Zależy mi na spokojnej okolicy, ale jednocześnie bliskość do miasta. Może ktoś z Was mieszka w Nadarzynie i może mi coś polecić? Będę wdzięczny za każdą radę i sugestię.
jak znaleźć dom na osiedlu?
Domy, mieszkania, biura i inne lokale usługowe. Planujesz inwestycję w nieruchomość? Dowiedz się co i jak i skorzystaj z doświadczenia innych użytkowników!
- Mateusz-73
jak znaleźć dom na osiedlu?
Post autor: Mateusz-73 »
Witajcie forumowicze 
Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Szukam domu na osiedlu, ale nie wiem od czego zacząć. Czy ktoś może mi polecić jakieś nowe domy w Nadarzynie? Chciałbym znaleźć miejsce, które będzie idealne dla mnie i mojej rodziny. Zależy mi na spokojnej okolicy, ale jednocześnie bliskość do miasta. Może ktoś z Was mieszka w Nadarzynie i może mi coś polecić? Będę wdzięczny za każdą radę i sugestię.
-
Ula
Re: jak znaleźć dom na osiedlu?
Post autor: Ula »
Ja osobiście mieszkam w Siennicy nie opodal Mińska Mazowieckiego. Jestem zadowolona z swoje lokalizacji, która jest dobra. A ceny domów są naprawdę atrakcyjne. Warto zajrzeć na stronę tej miejscowości https://siennica.com.pl , gdzie jest wspominane o mieszkaniu i inne tematy warte uwagi.