Domy, mieszkania, biura i inne lokale usługowe. Planujesz inwestycję w nieruchomość? Dowiedz się co i jak i skorzystaj z doświadczenia innych użytkowników!
Witajcie
Szukam rozwiązania swojego problemu związanego z zakupem mieszkania od dewelopera.
Zastanawiam się, czy ktoś z Was miał już doświadczenie z zakupem mieszkania od dewelopera? Chciałabym poznać Wasze opinie i porady na ten temat. Szczególnie interesują mnie deweloperzy w Szczecinie, ponieważ to właśnie w tym mieście szukam swojego wymarzonego lokum.
Czy możecie polecić mi jakieś sprawdzone firmy deweloperskie w Szczecinie? Jakie są Wasze doświadczenia z nimi? Czy warto zdecydować się na mieszkanie od dewelopera, czy lepiej szukać na rynku wtórnym? Jestem otwarta na wszelkie sugestie i rady.
Szukając mieszkania, warto sprawdzić, co oferują doświadczeni deweloperzy. ATAL to jedna z tych firm, które mają ugruntowaną pozycję i nie ma leków ze zamiast mieszkania dostaniemy pudełko niespodzianek, niekoniecznie miłych Budują w wielu miastach, projektują funkcjonalne mieszkania i dbają o detale. Nie ma stresu, że coś pójdzie nie tak, bo ich inwestycje trzymają wysoki poziom.