Opinie Tomasz Kasprzyk F.P.U.H. Baum Centrum Rudawa
Chcesz polecić innym jakąś firmę bądź produkt? Może potrzebna Ci opinia? Takie tematy poruszamy w tym wątku.
Opinie Tomasz Kasprzyk F.P.U.H. Baum Centrum Rudawa
Post autor: Ładysław »
Hej! Czy wiecie jak pracuje się w firmie Tomasz Kasprzyk F.P.U.H. Baum Centrum Rudawa? Macie jakieś doswiadczenia?
Re: Opinie Tomasz Kasprzyk F.P.U.H. Baum Centrum Rudawa
Post autor: Nie polecam »
Poczytaj opinie klientów o jakości usług to się wszystkiego domyślisz. Tylko czytaj te od klientów a nie wystawiane samemu przez właściciela lub osób od niego zależnych finansowo.
Post autor: Andrzej X »
Ja polecam. U mnie wszystko pięknie zagrało. Dobrze spasowane, dobre mechanizmy, wszystko się otwiera, zamyka i nic nie trzeszczy. Ładny desing, porzadne materiały.
Post autor: Szejna Bo »
Klasa. Zrobione o czasie i ładnie cena umiartkowana, nie mam zastrzezen i polecilbym dalej bo dobrze sie znaja na swoim fachu. Fronty z delikatnym czarnym ryflem na czarno, do tego montaz zlewu pod blatem i calosc naprawe spoko wyszla.
Post autor: Tadeusz Janicki »
Wspaniała jakość mebli i perfekcyjne wykonanie. Pan Tomasz to elokwentny specjalista najwyższej próby, z bogatym doświadczeniem. Trudne przypadki zostały bardzo dobrze rozpracowane, dzięki temu całe pomieszczenie jest teraz niezwykle funkcjonalne i olśniewające.