jaki producent saun?

Porady nie tylko prawne, ale przede wszystkim dotyczące codziennych spraw. Nie martw się, pomożemy Ci znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.
Awatar użytkownika
Gizela_80

jaki producent saun?

Post autor: Gizela_80 »

Hej kochani! Odzywam się do was, ponieważ szukam pomocy w wyborze producenta saun. Chcę mieć pewność, że wybiorę najlepszą jakość i nie przepłacę. Przeszukałam już wiele stron internetowych, ale żadna nie wywarła na mnie takiego wrażenia jak dreamofwood.de. Słyszeliście o tej firmie? Może korzystaliście z ich saun i chcielibyście podzielić się doświadczeniami? Chętnie poczytam :)
Dobrarada

Re: jaki producent saun?

Post autor: Dobrarada »

Proponuję nie korzystać z usług tej firmy. Ładnie opowiadają o swoich produktach, ale produkt po wplaceniu rat trudno zobaczyć. Obiecują krótkie terminy produkcji, biara pieniądze, a później olewają klienta. Nie dotrzymują terminów dostaw, nie odbierają telefonów, tłumaczą się brakiem surowców. Jaka firma przyjmuje zamówienia i podpisuje umowy nie mając surowców na produkcję? Sauna dotarła do mnie z ogromnym opóźnieniem i to niezgodna z zapisami z umowy. Po miesiącu zepsula się pompa od wody, a serwis że strony firmy to również dramat.
ania

Post autor: ania »

Czy podałby Pan do siebie kontakt , chciałabym zadzwonić i dopytać. Bardzo podobają mi się te sauny i cena jest dobra.

Konkurencja ceny robi ogromne , fajnie by było wiedzieć na co zwracać uwagę.
Igor L.

Post autor: Igor L. »

Odradzam Dream Of Wood z zakładem produkcyjnym w Słubicach. Firma bierze zaliczki od klientów za sauny, ustala termin dostawy po czym wielokrotnie przestawia termin. Rozmawiałem co najmniej z czterema klientami którzy w 2024roku otrzymali zamówiony i przedpłacony produkt z wielotygodniowym opóźnieniem. Dream Of Wood nie płacą dla dostawców usług. Człowiek podający się za właściciela, Pan Rafał Wojtyński obiecuje zapłatę za faktury dostawców po czym unika kontaktu. Pod koniec tego roku przeniósł firmę na osobę słup. Oszuści i złodzieje.
ODPOWIEDZ