jaka apteka jest tania?
Porady nie tylko prawne, ale przede wszystkim dotyczące codziennych spraw. Nie martw się, pomożemy Ci znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.
-
memaaa
jaka apteka jest tania?
Post autor: memaaa »
jaka apteka stacjonarna jest tania i ma duzy wybór?? Jak to u was wygląda? kupujecie wciąż w tym samym miejscu, jak kształtują się ceny? zauważyliście jakieś podwyżki?
-
Oleńka
Re: jaka apteka jest tania?
Post autor: Oleńka »
Ja powiem tak, w każdym większym mieście jest apteka DOZ, a ja porównałam sobie ceny w różnych miejscach i oni naprawdę wychodzą zdecydowanie najtaniej - jeśli chodzi o ceny leków czy suplementów.
-
margarita
Post autor: margarita »
Ja kupuję ostatnio tylko w dozie, mam wrażenie, że jako jedyna apteka nie podnieśli w ostatnim czasie cen. A wszędzie wszystko drożeje, więc każda oszczędność się liczy
-
memaaa
Post autor: memaaa »
z waszego polecenia poszłam do dozu, pozytywnie mnie ceny zaskoczyły, nawet rodziców przekonałam do zmiany apteki, teraz też tam kupuja i są zadowoleni z oszczędności
-
aavocado
Post autor: aavocado »
Rzeczywiście w porównaniu z innymi doz jest całkiem tanią apteką. Chyba w ostatnim czasie nie podnieśli cen jak inni. Super, wszystko wszędzie drożeje, dobrze, że chociaż za podstawowe i ważne rzeczy jak leki nie musimy przepłacać
-
Lilka
Post autor: Lilka »
No dokładnie, doz jest jeszcze taką apteką, gdzie można kupić taniej leki, bo gdzie indziej taka drożyzna, że szkoda gadać. Czasami jestem w szoku, jakie różnice w cenach są.
-
Gość
Post autor: Gość »
No i tak patrząc na to co pisałyście i co teraz jest, to w doz cały czas mają takie dobre ceny, dlatego bardzo fajnie, że można jeszcze gdzieś zaoszczędzić, oby jak najdłużej.
-
rolly88
Post autor: rolly88 »
A czy wiecie - jakie produkty proponowane są przez gmp laboratorium ? Dlaczego warto po nie sięgnąć? Ja dotychczas nie orientowałam się w tej kwestii, ale ostatnio wpadłam na pewien artykuł, który mnie uświadomił co do jakości - takich produktów. Myślę, że leki, czy inne produkty warto szukać takie, które spełniają wymogi GMP.