Dobre ceny
Zdrowie jest najważniejsze, więc jeśli masz jakieś wątpliwości i chcesz o coś zapytać, to śmiało.
Dobre ceny
Post autor: trent »
Hej wszystkim forumowiczom. Gdzie znajdę najtańsza aptekę na codzienne zakupy? Kupuję dość dużo leków w skali miesiąca, więc naprawdę zależy mi na dobrych cenach. Czy słyszeliście dobre opinie o DOZ?
Re: Dobre ceny
Post autor: Mia »
Tak, DOZ jak najbardziej będzie dobrym wyborem, sama u nich kupuję i póki co jestem zadowolona. Kupuję od nich zarówno leki, jak i suplementy, zawsze uda mi się tam coś zaoszczędzić.
Post autor: kamil »
Korzystanie z polskich aptek online w UK to świetna opcja dla osób, które szukają polskich leków i suplementów, które nie zawsze są dostępne w brytyjskich aptekach. Z mojego doświadczenia, zakupy są łatwe, a dostawa szybka, ale warto pamiętać o kilku rzeczach. Po pierwsze, sprawdźcie, czy apteka jest zaufana. Ja polecam aptekaonline.co.uk, wielokrotnie korzystałem.
Post autor: Olimpia »
Dobre pytanie, ja ostatnio miałam większą ilość leków do kupienia i faktycznie okazało się, że DOZ jest najtańszy, bo specjalnie sprawdzałam w różnych miejscach.