Dbając o zdrowie skóry, ważne jest, aby codziennie myć twarz i stosować odpowiednie kosmetyki. Używaj delikatnych środków do mycia twarzy, aby nie podrażniać skóry. Unikaj też kąpieli w gorącej wodzie, ponieważ może to wysuszyć skórę. Pamiętaj też o nawilżaniu skóry, szczególnie po kąpieli. Używaj kremów z filtrem UV, aby chronić skórę przed szkodliwymi promieniami słonecznymi. Pij dużo wody, aby utrzymać skórę nawilżoną i zdrową.
Kluczowa jest odpowiednia pielęgnacja, mam swoje ulubione produkty do mycia twarzy, których używam codziennie. Wyrobiłam już swoją rutynę i widzę, że jej stosowanie daje super efekty. W końcu praktycznie nie mam zastrzeżeń do mojej skóry, już dawno nie miałam żadnych wyprysków. Cera wygląda dobrze, promiennie i zdrowo.
Zainteresowanym tematem naszej rozmowy mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego z kosmetykami, gdzie znajdziecie np. mydło w kostce . Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
na pewno warto wybrać się czasami do dermatologa, ja się zmagałam z suchością i dermatolog przepisał mi kosmetyki robione na receptę, w doz mi je szybko zrobili i fajnie to podziałało
Mi też ostatnio lekarz przypisał taki preparat robiony, bo miałam problemy ze skórą, zrealizowałam w aptece DOZ, szybko, sprawnie, no i cenowo bardzo w porządku.
Ja mam wrażenie, że te leki robione w aptece jakoś lepiej na mnie działają, zwykle daję robić maści i naprawdę super się sprawdzają. DOZ bardzo sprawnie sobie radzi z realizacją takich recept, zwykle kolejnego dnia jest wszystko do odbioru.
Dostałam ostatnio od lekarza maść na czopki, poszłam właśnie do DOZ- ale trochę z przypadku, okazało się, że receptę zrealizowali szybko i w dobrej cenie.
Wydaje mi się, że jednak ważna jest pewna rutyna i oczywiście odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji twarzy. Nauczyłam się robić takie podstawowe kroki pielęgnacyjne rano i wieczorem i żeby się paliło i waliło muszę je zrobić. Taka systematyczność się opłaca, widzę, że stan mojej skóry się znacznie poprawił.
Oczywiście ważne są też kosmetyki, ale tutaj najważniejsza jest ich jakość. Dlatego ja zwróciłam uwagę teraz na naturalne kosmetyki , które oferuje firma 4 Szpaki, ponieważ zauważyłam, że mają oni wartościowy skład.
A korzystałyście z leków robionych na receptę? Przy mojej skórze trądzikowej super się sprawdzają, zwykle realizuję receptę w aptece DOZ, mają zdecydowanie najlepsze ceny.