Zielona herbata na zdrowie

Zdrowie jest najważniejsze, więc jeśli masz jakieś wątpliwości i chcesz o coś zapytać, to śmiało.
Awatar użytkownika
Ida-70

Zielona herbata na zdrowie

Post autor: Ida-70 »

Hej, czy pijecie zieloną herbatę ze względu na jej właściwości prozdrowotne? Ja piłam, ale teraz postawiłam na coś innego zamiast zwykłej zielonej. Wpadła mi w ręce oryginalna japońska matcha i powiem wam, że na początku jej smak bardzo mnie zaskoczył, ale absolutnie nie przeszkadza. Mam nadzieję, że wkrótce zauważę jakieś efekty. Jak myślicie? Dajcie znać!
Awatar użytkownika
Lea

Re: Zielona herbata na zdrowie

Post autor: Lea »

Sądząc po tym, ile osób poleca matchę na przykład na odchudzanie czy na stres, to na pewno zauważysz efekty. A masz wszystkie potrzebne akcesoria do herbaty matcha? Widziałam różne bambusowe miotełki i tym podobne. Ponoć najlepiej właśnie robić matchę w tradycyjny sposób, bo wtedy jest najlepsza. Też chyba sobie kupię, bo widziałam ostatnio kilka promocji :)
alianaa

Re: Zielona herbata na zdrowie

Post autor: alianaa »

Jak chodzi o zdrowie, warto z całą pewnością tutaj wyróżnić też wodę alkaiczną Polaris Ph, która dostępna jest w markecie Biedronka. Ta woda ma naprawdę niesamowite właściwości, dlatego warto ją spożywać. Zwłaszcza też, że jest naturalna i krystalicznie czysta.
ODPOWIEDZ